středa 7. srpna 2013

Měla bych se představit, takže...

Ahoj blogový světe,
hlásím svůj velký comeback. Jistě mě znáš, začla jsem blogovat už jako náctiletá holka. Pamatuješ?
Ale časy se mění, i já jsem se změnila. Už mi táhne na 23 let, jsem čerstvá bakalářka a i když je můj život ustálenější, moje myšlenky pořád létají v jiných sférách. Duše dítěte mi zůstala a s ní i to, že nejlepší je se někam vypsat. S někým to všechno sdílet. A proto jsem si založila nový blog. Proč Basilah? Basilah je arabské jméno a znamená "odvážná". Myslím, že mne vystihuje dobře. Všude se vrtnu, chci zkoušet něco nového, poznávat a experimentovat. Ať už se bavíme o jídle, sexu, znalostech, nebo čemkoli jiném.
Ptáš se, co Ti ještě mohu nabídnout nového? Doufám, že mnoho. Přeci jen, od té doby, co jsme spolu měli tu čest naposledy jsem se trochu změnila. Vyspěla. Chtěla bych zde sdílet své názory, myšlenky a svou tvorbu. Někdy glosu, někdy článek, někdy si prostě jen vypsat mozek do bezvědomí, někdy zkritizovat novou značku kosmetiky, nebo si postěžovat na současnou politickou situaci (kdo to nedělá?) Nechci, aby se mnou všichni lidé souhlasili. Doufám, že sem budou chodit inteligentní obyvatelé blogového i neblogového světa s vlastním názorem, o který se se mnou podělí.
A jestli jsem se změnila? To musíš posoudit sám.

4 komentáře:

  1. á, už to faká... :)
    jinak k tématu - vypadá to, že se stará garda na starý kolena ještě vzmůže a ukáže blogovému světu, co pro to :) Osobně si myslím, že nám oběma změna adresy i přezdívky pomůže. Teda aspoň já se teď cítím na novém blogu líp, i když tam je půlka starých lidí, které znám už z předchozího... Občas je zkrátka změna potřeba a je k prospěchu. Ať se ti tu daří, brzy si najdeš hodně čtenářů a cítíš se tu dobře. Těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky S. :)
      I když to jsou lidé, které známe z blogu "starého" i oni už jsou někde jinde... zkusím to a uvidím :)

      Vymazat
  2. Když to nezkusíš, tak se to nedozvíš. Tak tedy vítej mezi námi "nováčky" na blogspotu i jinde. Doufám, že se Ti tu bude líbit alespoň tak jako mě. I když já netvořím tak duchaplné články jako ty se Sentencií, i tak můžu říci, že mám blogspot radši než blog.cz.

    OdpovědětVymazat