neděle 9. února 2014

Žvýkačky Bitters - recenze

Určitě jste o nich slyšeli... Buď, že jsou úžasné, nebo, že jsou odporné. Jaký je můj názor? Tyto žvýkačky jsem si objednala kvůli zkouškovému období, abych vydržela a jela na maximum. Poštou mi dorazilo 5 sáčků po pěti kusech (5x5, tedy 25 žvýkaček) za 45 Kč za jeden balíček.

Na každém balíčku byla nějaká vtipná hláška :D
Keep your eyes open.
Like bullet to the brain.
Blow this joint now. 


Na internetových stránkách Bitters (http://www.bitters.cz/) se můžete dočíst, že doporučují žvýkačky sportovcům, studentům, workoholikům, prostě všem, kdo chtějí frčet na 130%. Bohužel jsem nezkoušela žvýkačky před fitkem (jedna mi zbyla, tak třeba někdy), ale vždy před balíkem skript.
Co se týče chuti, milovníci sladkého, jděte jinam. Žvýkačka je grepovo-mentolová a chuťový orgasmus se určitě nekoná, ale když už máte třetí, čtvrtou, zvyknete si. K účinkům. Jedna žvýkačka obsahuje asi tolik kofeinu, jako byste si dali pětkrát presso, obsahuje také taurin a není slazená aspartamem (důležité, palce nahoru!!). Takže kdo víte, že po jedné kávičce jste nafrčení a máte u prdele jen ohnivou čáru, jděte do toho! :) Co se stalo u mě? Po dožvýkání žvýkačky jsem ji poctivě vyhodila do koše, ne proto, že bych se bála rozkládání v mém žaludku, ale protože jsem se bála vdechnutí ve spánku :D Byla jsem tuhá během několika minut. Po tom, co jsem se po krátkém šlofíkovi probrala, jsem ale jela jako drak a naučila jsem se opravdu dost. Nejhorší na tom všem byl ale dojezd (který ovšem nikdo z ostatních uživatelů žvýkaček prý nemá, co jsem se bavila s ostatními)... Šla jsem třeba o půlnoci spát, ale spánek se nedostavil a já čuměla třeba tři hodiny do stropu.

Takže co doporučuju? Kdo je citlivý na kofein, tak za mě rozhodně ano! Ale vyžvýkat žvejku hned ráno, abyste si frčeli jako světluška celý den a ne jako já přes noc!! :)

Mějte se krásně...

7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ji dostala tenkrát v nějakém balíčku Ladyboxu. Tuším, že to bylo před rokem. A chuť teda fakt odporná. To mi vůbec nejelo. :( Takže zkoušet už asi nebudu. I když... možná před státnicemi. :D

    OdpovědětVymazat
  3. O těchto žvýkačkách jsem nikdy neslyšela, ale asi bych je měla někdy ráno před prací zkusit :) Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jsem netušila, že existuje něco jako kofeinové žvýkačky :D Možná, že až se jednou budu trápit nad státnicemi, tak tohle přijde vhod.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám podezdření, že místo ohnivé čáry u prdele bych z toho měla pěknou srajdu:D

    OdpovědětVymazat
  6. Já je poprvé okusila díky jednoho dávného Ladyboxu, ale nevím, asi to na mě nějak nefunguje, ačkoliv by mělo a žádné speciální účinky jsem nepociťovala a to jsem se tak přemáhala, jelikož chuť byla opravdu příšerná.
    Aspoň víš, co Ti při učení zabere, buď to bylo placebo nebo to opravdu fungovalo... u Tebe. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. 5 espress je nesmysl. Po přepočtu na váhu žvýkačky má stejné množství kofeinu jako 3/4 jednoho pressa. Když připočteme obsažený taurin, tak to bude celkem jako jedno kafe.

    OdpovědětVymazat