pondělí 20. ledna 2014

První Zajíc v krabici - recenze

Hlásím se po delší odmlce, omlouvám se, ale zkouškové si vybírá svoji daň. Nesnáším, když chci na něco napsat recenzi a trvá mi to tak dlouho, že už to pak skoro není aktuální. Snažila jsem ale co nejrychleji. V pátek nám poštou dorazil náš první Zajíc v krabici.
Myslím si, že skoro každý už ví, o co jde, ale krátce představím tento zajímavý a originální projekt. Krabička prostě poslední dobou frčí. Zajíc v krabici je vlastně obdoba Ladyboxu, ale místo kosmetiky najdete nabitý boxík zdravými potravinami. Pro všechny, kdo chtějí žít zdravě a zkoušet nové věci je tato krásná krabička.
Už jenom z krabičky jsme byly s mamkou nadšené. Ona, milovnice zvířat :D Všechny produkty byly pečlivě zabalené, aby se nerozbily. Na Facebooku si někdo stěžoval, že mu přišla rozsypaná mouka a okamžitě dostal odpověď, že mu zašlou novou.
Společně s krabičkou přišel i šestistránkový (!!!) dopis s popisem jednotlivých výrobků a firem, ze kterých produkty pocházejí. Moc se mi líbilo, že to jsou většinou malé domácí firmičky a dokonce se tam objevil i podnik, který zaměstnává lidi s postižením. V krabičce byly také kartičky s recepty, co všechno se dá z potravin uvařit. Tak a teď už k samotnému obsahu, začnu od už odzkoušeného :)
Zázvorové bonbóny - tak to je něco pro mě!! V pytlíčku byly dvě chuti, jedny ryze zázvorové a druhé s arašídovým máslem. Myslíte, že je ještě máme?? *poker face*
Jitrocelový sirup - nepřekvapí, neurazí, ale POMŮŽE! Naštěstí mě žádná nemoc neskolila, celá rodina dáváme ráno lžičku preventivně a je moc dobrý :)
Bioláda z borůvek - tak tady můžu vychvalovat do nebes, taková dobrota! Bioládu jsem zkoušela dávat do bílého jogurtu a pak jsem pusinky z jogurtu smíchaného s bioládou zkoušela dát do mražáku, jako takové "bonbonky", no a přítel mi to všechno sežral :D Určitě vyzkouším i další výrobky od této firmy
Jáhlová kaše nomina - kašičky mám ráda, jáhlovou jsem měla poprvé a nebyl problém. Ono obecně já mám na kaše názor asi takový, "jaký si to ochutíš, takový to máš". Samotný to je opravdu nic moc, ale já jsem vyzkoušela s rozinkami, mandlemi a pár hoblinkami hořké čokolády a super!!
Cizrnová mouka - doposud nevyzkoušeno, ale už se moc těším. Typuju to na lívance nebo palačinky.
Umeocet - má prý spíše osolit, nežli okyselit, tak jsem zvědavá.
Mořská řasa Wakame - no tak tady jsme s mámou zíraly jak puci! Řasu jsem viděla asi poprvé v životě, takže to bude naše úplná premiéra. Nejdřív ji asi vyzkoušíme syrovou, jakou má chuť a pak budeme přidávat do polévek, nebo zapečených těstovin.

Pokud váháte, jestli si Zajíce v krabici pořídit, tak neváhejte a už objednávejte! Cena je více než příznivá a ten moment překvapení stojí za to!!

Moc se omlouvám, že sem poslední dobou moc nechodím, ale v hlavě už mám nové články:
Recenze na žvýkačky Bitters

Jak jsem přečetla knihu Konec prokrastinaci
Recenze na lahvičky IsoLine

Můj domácí "kruháček"

Tak snad už nebudou rozestupy mezi příspěvky takové :) Mějte se krásně

7 komentářů:

  1. Já byla nejvíc překvapená, že jednu firmu mám nedaleko domu a ani jsem o ní nevěděla :) A na Bioládu se nemůžu dočkat, přijde na řadu o víkendu :)

    OdpovědětVymazat
  2. to musím co nejdřív vyzkoušet.. opravdu mě to láká!

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že na Zajíce jsou samé dobré ohlasy!:) Také nad ním uvažuji a asi nebudu uvažovat dlouho a prostě objednám:) Mořskou řasu bych sice nemusela, ale jinak to zní parádně:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé všichni hlasi články, no asi h ozkusím !

    OdpovědětVymazat
  5. Zní to moc dobře a něco z toho i docela chutně. Nevím, co bych si teda počala s tou řasou, ale zbytek bych asi zužitkovala :) A jestli chceš na příště bio marmeládu, stačí říct. Máme jí ve špajzu dost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky zlato, někdy si přijdu, ale vsadím se, že vy určitě sladíte a bílým cukrem :D
      řasu jsme ještě nevyzkoušely :)

      Vymazat
  6. No, vypadá to zajímavě. :) Třeba taky se ségrou vyzkoušíme. :)

    OdpovědětVymazat